Miljøtips

Ulrikke Lund hadde mange bra miljøtips vi vil dele videre. Cred til ho, en bra blogger!

  • Sortere søppel. Det er kjempelurt sånn at det du kaster ikke bare blir liggende i en haug et sted og forurenser, men faktisk kan brukes om igjen og om igjen. Alle kan jo ta intiativ til å sortere mest mulig hjemme, enkel og grei oppgave!

  • Skru ned varmen hjemme. Det er mange som går veldig lettkledde hjemme, og det er da bedre og kle på seg og skru ned varmen. Du bruker mye mindre strøm og du er like varm forde :)

  • Gå på innstillinger på dataen og still inn slik at den går i ventemodus etter 10 minutter. Så slipper dataen og stå 6 timer av gangen og bruke energi når du ikke engang er der.

  • Bruk kokkosolje til deodorant. Virkelig? Nei det kommer ikke til å fungere for meg. Man trenger ikke bli ekstrem! Men kjøp heller alt i størst mulig pakninger. Selv om deodurant kanskje ikke kommer i de største pakkninger. "Med denne slipper du å svette de neste 20 årene, deo". Det ville ikke fungert så bra det heller.

  • Bruk mikrøbølgeovn fremfor vanlig ovn om det er mulig, det sparer mye mer energi. Her mener jeg ikke spis Hold it og Gorby til middag hver dag (selv om det er digg og enkelt). Men vanlige poteter eller grønnsaker kan f.eks lages i mikrøbølgeovnen.


Gjør dere noe av dette?


2 kommentarer

Anne-Marte

07.des.2009 kl.10:37

er ikke så flink til å skru av varmen i dette kalde været meeen...

hsbkongsberg

07.des.2009 kl.11:31

Anne: oki, det er ikke mange som klarer det men det går ann å prøve :)

Skriv en ny kommentar

hsbkongsberg

hsbkongsberg

16, Kongsberg

Vi er en klasse på 13 stykker. Vi går 1 året helse og sosial på kongsberg videregående skole. Vi skal fortelle dere litt om åssen vi har det på helse og sosial og noen nyheter som vi syntes er viktig å fortelle dere. hilsen hsb :)

Kategorier

Arkiv

hits